fbpx

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η ιστοσελίδα σου πρέπει να είναι μοναδική όπως εσύ και η επιχείρηση σου!

Να είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης (SEO Friendly), να αντιπροσωπεύει το brand σου, να είναι συμβατή με όλες τις συσκευές (Responsive) και τα Social Media για να σε βρίσκουν εύκολα οι χρήστες.

Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα στην κατασκευή της ιστοσελίδας σας είναι να έχει την ιδανική σχεδίαση προκειμένου να μπορεί να “επικοινωνεί” στους χρήστες που την επισκέπτονται τις πληροφορίες που θέλετε, για τις υπηρεσίες ή/και τα προϊόντα που προσφέρετε.

Εμείς αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε την ιστοσελίδας σου, δίνοντας την απαραίτητη προσοχή στον σχεδιασμό και την λειτουργικότητα της με γνώμονα και στόχο να σου φέρνει πελάτες.

Ο σκοπός της ιστοσελίδας είναι να προβάλει αυτά που θέλεις να διαδώσεις και εμείς σε βοηθάμε να το κάνεις πραγματικότητα.

Το .webtrust αποτελείται από έμπειρους προγραμματιστές και σχεδιαστές ιστοσελίδων, έτσι μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή ιστοσελίδας για startups – νέες επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες, υφιστάμενες επιχειρήσεις αλλά και μεγάλους οργανισμούς.

Γιατί να μας επιλέξεις:

  • Κατανοούμε τις επιχειρηματικές σου ανάγκες: Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική, και η ομάδα μας εργάζεται στενά μαζί σου για να κατανοήσει τους στόχους σου και το κοινό που απευθύνεται η επιχείρηση σου.
  • Καινοτομία & Τεχνογνωσία: Παρακολουθούμε συνεχώς τις τελευταίες τάσεις και τεχνολογίες στον χώρο του web design, εξασφαλίζοντας έτσι την κατασκευή μιας σύγχρονης και εντυπωσιακής ιστοσελίδας.
  • Μοναδικός σχεδιασμός που εντυπωσιάζει: Οι ιστοσελίδες μας δεν είναι απλώς λειτουργικές. Είναι έργα τέχνης που κεντρίζουν το ενδιαφέρον και ενισχύουν την εμπειρία του χρήστη.
  • Συνεργασία & Διαφάνεια: Σας κρατάμε ενήμερους καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας κατασκευής, εξασφαλίζοντας έτσι την πλήρη διαφάνεια και την απόλυτη ικανοποίηση για το τελικό αποτέλεσμα.
  • Υποστήριξη & Συνεργασία: Μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας σου θα είμαστε δίπλα σου. Οι ανάγκες της επιχείρησής σου αλλάζουν σχεδόν καθημερινά και εμείς θα βρισκόμαστε εκεί προκειμένου να σε βοηθήσουμε να ασχολείσαι με τα σημαντικά της επιχείρησης σου. Ότι αφορά την ιστοσελίδα σου και τον digital κόσμο, άστο πάνω μας!

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Αγορά ή Δημιουργία Template;

Αγορά επαγγελματικού template

Τα επαγγελματικά templates έχουν δημιουργηθεί από επαγγελματίες web designers από όλο τον κόσμο και περιέχουν όλα τα σημαντικά στοιχεία για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας.

Συνήθως όταν επιλέγουμε ένα template προσπαθούμε να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στο τελικό αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε για την ιστοσελίδα σου. Υπάρχουν templates που είναι ιδανικά για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας πχ. για έναν γιατρό ή έναν δικηγόρο όμως σπάνια το ίδιο template θα ταιριάζει και σε κάποιον άλλο κλάδο όπως έναν υδραυλικό ή έναν ηλεκτρολόγο.

Εμείς ανάλογα με τον κλάδο της επιχείρηση σου, τους πελάτες – κοινό που θέλεις να προσεγγίσεις αλλά και το ύφος του brand σου θα σου προτείνουμε μερικά από αυτά και θα σας βοηθήσουμε να επιλέξεις το ιδανικό για την ιστοσελίδα σου.

Έχοντας χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή ιστοσελίδων, έχουμε την γνώση ώστε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή που θα παρουσιάζει την επιχείρηση σου με τον καλύτερο τρόπο.

Μετά την επιλογή του κατάλληλου επαγγελματικού template εμείς αναλαμβάνουμε να το φέρουμε στα μέτρα της δική σου επιχείρησης με τα κατάλληλα χρώματα, γραμματοσειρές αλλά και λειτουργίες προκειμένου να ολοκληρώσουμε την κατασκευή της ιστοσελίδας σου.

Τέλος, η επιλογή κάποιου επαγγελματικού template είναι σαφώς πιο οικονομική και απαιτεί λιγότερο χρόνο για την υλοποίηση της ιστοσελίδας σου.

Δημιουργία custom template

Στο .webtrust μπορούμε να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό custom template για την ιστοσελίδα σου!

Αφού αναλύσουμε τις απαιτήσεις τις ιστοσελίδας σου, θα σχεδιάσουμε από το μηδέν σε συνεχή συνεργασία μαζί σου, το δικό σου template, έτσι ακριβώς όπως το έχεις στο μυαλό σου.

Φυσικά στις περισσότερες περιπτώσεις η δημιουργία κάτι τέτοιο δεν είναι αναγκαίο καθώς τα έτοιμα templates μπορούν να προσαρμοστούν για τις ανάγκες του κάθε brand.

Όμως, υπάρχουν websites που είναι σχεδόν απαραίτητο να έχουν μοναδική σχεδίαση. Έτσι σε αυτή την περίπτωση δημιουργούμε ένα μοναδικό σχέδιο μόνο για εσένα και την ιστοσελίδα σου.

Σε αυτή την επιλογή το κόστος της κατασκευής και ο χρόνος υλοποίησης και παράδοσης θα αυξηθεί αισθητά.

Θέλεις να συνεργαστούμε;

Η μεθοδολογία και τα επόμενα βήματα.

1. Επικοινωνία - Γνωριμία

Η πρώτη επαφή μας μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε στα γραφεία μας, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω διαδικτύου (μέσω Skype, Viber, Teams, κλπ.).

Αυτή η πρώτη επικοινωνία – γνωριμία θεωρείται απαραίτητη, καθώς θέλουμε να γνωρίσουμε το άτομο πίσω από την ιδέα, ενώ ταυτόχρονα επιδιώκουμε να μας γνωρίσεις και εσύ.

Θα σου ζητήσουμε να μας δώσεις πληροφορίες σχετικά με τη φιλοσοφία της επιχείρησης σου, το όραμα σου για αυτή, καθώς και λεπτομέρειες που θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε περισσότερο τις ανάγκες σου. Αυτές τις πληροφορίες τις καταγράφουμε και τις χρησιμοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την κατασκευή της ιστοσελίδας σου.

Θα σε βοηθήσουμε να φτιάξεις την ταυτότητα της επιχείρησης σου σφαιρικά.

2. Προσφορά - Ανάθεση

Με βάση τις κατευθυντήριες οδηγίες που λάβαμε από την αρχική μας επικοινωνία – γνωριμία και έχοντας λάβει όλες τις αναγκαίες πληροφορίες για το project σου, προχωρούμε στην εκτίμηση του κόστους και του χρόνου υλοποίησης.

Επιδιώκουμε πάντα το κόστος να ισορροπεί με το αναμενόμενο όφελος και για τις δύο πλευρές.

Το συμφωνητικό συνεργασίας αποστέλλεται ηλεκτρονικά, καταγράφοντας λεπτομερώς τους όρους και τα βήματα της συνεργασίας.

Η αποδοχή από τον πελάτη γίνεται ψηφιακά μέσω ειδικού σημείου στην περιοχή συνεργατών – πελατών, και μετά την κατάθεση της προκαταβολής ξεκινούν οι εργασίες.

3. Briefing - Οργάνωση Υλικού

Με τη χρήση ενός ειδικά διαμορφωμένου ερωτηματολογίου (brief), θα σου ζητήσουμε να μας περιγράψεις τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να μας στείλεις όλο το υλικό για την ιστοσελίδα σου (κείμενα, φωτογραφίες, κ.α.).

Εμείς στη συνέχεια, οργανώνουμε το υλικό, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών και κειμένων, τα οποία αποθηκεύονται σε cloud για άμεση πρόσβαση από όλη την ομάδα μας αλλά και από εσένα αν χρειαστεί.

Στο επόμενο στάδιο, δημιουργούμε ένα αρχικό σχέδιο της ιστοσελίδας σου και στο παρουσιάζουμε για έλεγχο και έγκριση.

4. Σχεδιασμός

Το τμήμα σχεδιασμού επιλέγει γραμματοσειρές, χρώματα, φωτογραφίες και εικονίδια που προσαρμόζονται στο brand.

Δημιουργούμε ιστοσελίδες με προσαρμοσμένο, απλό και μοντέρνο σχεδιασμό, πάντα σε αρμονία με την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης.

5. Παρουσίαση - Έλεγχος

Σε αυτό το σημείο πραγματοποιούμε αναλυτικό έλεγχο στο website σου πριν στο παρουσιάσουμε.

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στις λεπτομέρειες, ελέγχουμε τα κείμενα και το design προκειμένου να είναι όλα σωστά.

Ύστερα σε ενημερώνουμε να κάνεις και εσύ από την πλευρά σου τους απαραίτητους ελέγχους προκειμένου να μας επιβεβαιώσεις ότι όλα είναι εντάξει.

Σε αυτό το σημείο μπορείς να μας ζητήσεις τυχών μικρές τροποποιήσεις.

6. Βελτιστοποίηση - Ολοκλήρωση

Μετά τις τελευταίες υποδείξεις σου και αφού έχουμε ολοκληρώσει τυχών διορθώσεις ή τροποποιήσεις που μας έχεις ζητήσει, προχωράμε στις τελικές διορθώσεις της ιστοσελίδας.

Πραγματοποιούμε ελέγχους σε όλες τις συσκευές, ώστε να είναι 100% responsive και να προσφέρει ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης (UX) και να φτάνει ο χρήσης στο επιθυμητό σημείο (UI).

7. We’re going live! 🎉

Η νέα σου ιστοσελίδα είναι γεγονός και είναι έτοιμη να βγει live!

Αφού κάνουμε launch την νέα σου ιστοσελίδα κάνουμε κάποιες τελευταίες παραμετροποιήσεις και βελτιστοποιήσεις.

Ολοκληρώνουμε και ελέγχουμε την διασύνδεση με τις μηχανές αναζήτησης, ελέγχουμε τις διασυνδέσεις με τυχών marketing πλατφόρμες αλλά και με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να βεβαιωθούμε πως όλα είναι σωστά και οι χρήστες θα βρουν την ιστοσελίδα σου εύκολα.

Επίσης ολοκληρώνουμε την διαδικασία παραμετροποίησης και βελτιστοποίησης της ταχύτητας φόρτωσης της ιστοσελίδας σου προκειμένου οι χρήστες που την επισκέπτονται να απολαμβάνουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία!

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Μίλησε μας!
Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Στείλε μας μήνυμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου άμεσα!


Θέλεις να δεις projects που έχουμε κάνει;

Ανακάλυψε τα εδώ!

Τι περιμένεις;

Ας συνεργαστούμε!

Είμαστε μια ομάδα δημιουργικών ανθρώπων. Μας ενθουσιάζουν οι νέες ιδέες.

Μας αρέσει να βοηθάμε νέες αλλά και υφιστάμενες επιχειρήσεις να αναδείξουν το Brand τους στο Internet και στα Social Media.

Με απλά λόγια, να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που θέλουν να πάνε την επιχείρηση τους ένα βήμα μπροστά.